Overige video's

Aardappel met knoflookmayonaise

8 eenvoudig hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (123)

Voorbereiden

Schil de aardappels. Doe de mayonaise in een kom. Roer de knoflook uit de knijper, de kappertjes en het paprikapoeder er doorheen.

Bereiden

  1. Kook de hele aardappels in circa 20 minuten gaar.
  2. Giet ze af en stoom ze droog. Laat de aardappels afkoelen. Snijd ze tweemaal in de lengte door, zodat er 8 aardappelparten ontstaan.
  3. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak hierin de stukken aardappel snel aan alle kanten knapperig en lichtbruin.
  4. Leg de aardappelparten in een schaaltje en bestrooi ze met enkele korrels zeezout en peterselie. De aardappelparten worden in de mayonaise gedoopt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (123)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.