Overige video's

Chocolade borstplaat

4 gemiddeld bijgerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
6 g

Bereiden

  1. Smeer de binnenkant van de vorm of de vormpjes dun in met boter. Leg de vorm(en) op een vel bakpapier.
  2. Zeef het poedersuiker, zodat alle klontjes verdwenen zijn.
  3. Verwarm de melk in een steelpan op een vrij lage stand. Roer de basterdsuiker er met een houten lepel door. Laat dit mengsel 1 minuut zachtjes koken.
  4. Haal de pan van de hittebron en roer snel de poedersuiker en de cacaopoeder erdoor.
  5. Schenk dit mengsel in de vorm of vormpjes. Laat de borstplaat afkoelen en hard worden.

Bereidingstip

Het borstplaatmengsel kan ook op een platte schaal worden gestort en na afkoelen in stukken worden gebroken.

Vervang voor het maken van borstplaat met koffiesmaak de cacaopoeder door oploskoffie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.