Overige video's

Chinese groenten uit de wok

4 gemiddeld hoofdgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en fruit de gesnipperde uien zacht en glazig. Schep de ui uit de wok.
  2. Verhit weer 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en roerbak het met zout en peper bestrooide vlees bijna gaar.
  3. Voeg paksoi, knoflook en bouillon toe. Breng de bouillon aan de kook en laat de paksoi in enkele minuten beetgaar worden.
  4. Roer de gefruite uisnippers, de sesamolie, taugé en garnalen erdoor. Verwarm alles even door. Verdeel over de borden.

Bereidingstip

Serveersuggestie: Eet hier eiermie of noedels bij.

Vervang de paksoi door gesneden Chinese kool.

Vervang het varkensvlees door kipfilet.

Wijnadvies

Het wordt extra smullen met een Chileense sauvignon blanc-chardonnay of een Australische semillon-chardonnay!

Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.