Overige video's

Broccolitaart met peer en amandel

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
23 g
Hoofdingrediënten Broccoli (134) Peer (60)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Kook de broccoli 2 minuten en giet af. Bekleed de ingevette taartvorm met het deeg.
  3. Bestrooi de deegbodem met paneermeel en verdeel de peer erover. Leg de broccoli en noten op de peer.
  4. Klop de eieren los met peper, zout en slagroom. Schenk het ei-roommengsel over de taart en dek dit af met plakken kaas.
  5. Zet de taart 35-40 minuten in het midden van de oven.

Wijnadvies

Selecteer een droge witte wijn: liefst een frisse Elzasser Pinot Blanc of een Zuid-Afrikaanse Chenin Blanc/Steen (9-11°C)

Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
23 g
Hoofdingrediënten Broccoli (134) Peer (60)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.