Overige video's

Bosvruchtentiramisu met speculaas

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
36 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119)

Bereiden

  1. Klop de slagroom met de helft van de basterdsuiker stijf en zet in de koelkast.
  2. Klop de mascarpone met de rest van de suiker en de vanillesuiker los. Spatel de slagroom erdoor.
  3. Verdeel een laagje van 1/3 van de speculaaskruimels over 4 glazen en besprenkel met een beetje koffie.
  4. Verdeel daarover een laagje mascarponeroom en daarover een laagje bosvruchten. Herhaal dit en eindig met een laagje bosvruchten. Zet de glazen circa 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Variatie

Neem in plaats van diepvriesbosvruchten eens bosvruchtenjam gemengd met bessenlikeur. Vervang mascarpone door volle kwark.

Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
36 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Laura Panneman 06-02-2016
Heerlijk nagerecht en echt een plezier voor het oog. Wees niet te zuinig met het koffie sprenkelen. Je kunt diepvries bosvruchten gebruiken, maar verse zijn nog veel lekkerder! Deze ga ik zeker nog vaker maken!