Overige video's

Boerenkaassoep met lente-ui en mosterd

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
15 g
Hoofdingrediënten Mosterd (262)

Bereiden

  1. Bak de lente-ui, zonder loof, in de boter zonder te kleuren.
  2. Voeg de mosterd toe, giet de bouillon erbij en kook zachtjes 5 minuten.
  3. Pureer met een staafmixer. Voeg de room en kaas toe en laat de kaas al roerend smelten in de soep. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Bestrooi de soep voor het serveren met het gehakte loof van de lente-ui.
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
15 g
Hoofdingrediënten Mosterd (262)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.