Overige video's

Bloemkool-broccolischotel met brie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
12 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kook de pasta beetgaar met zout. Giet af, laat goed uitlekken en schep de pasta in een ingevette ovenschaal. Sprenkel er olijfolie over en maal er een beetje peper over.
  3. Kook intussen de roosjes bloemkool en broccoli 4 minuten, giet ze af en laat goed uitlekken.
  4. Verdeel de bloemkool, broccoli en noten over de pasta. Leg de plakjes brie erop en zet het gerecht 20 minuten (of tot de brie gesmolten is) in het midden van de oven. Serveer de schotel bestrooid met een beetje peper.

Variatie

Vervang voor niet-vegetariërs de noten door 100 gram hamreepjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.