Overige video's

Bleekselderijstamppot met bosui en spekjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappels met zout in 15-20 minuten gaar. Voeg de laatste 2 minuten van de kooktijd de bleekselderij toe.
  2. Bak de spekblokjes in een droge, hete koekenpan krokant. Schep ze uit de pan.
  3. Rooster het ontbijtspek of de bacon in het spekvet. Giet de aardappels en selderij af.
  4. Meng de spekblokjes, bosui en crème fraîche of melk erdoor en stamp tot een grove stamppot. Voeg peper naar smaak toe. Serveer de stamppot met ontbijtspek of bacon erop.

Variatie

Neem in plaats van bleekselderij eens knolselderij of prei en schep er 50 gram geraspte kaas door.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.