Overige video's

Bladerdeegtaartje met gebakken custard en abrikozenjam

4 gemiddeld gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
7 g

Bereiden

  1. Bekleed de taartvormpjes met het deeg en zet ze in de koelkast.
  2. Verwarm de melk tot het kookpunt. Meng het custardpoeder en de suiker door elkaar en roer door de melk. Laat de custardvla al roerend een paar minuten koken. Giet over in een kom en roer tot de custard wat is afgekoeld. Klop het ei erdoor.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Schep de pudding op het deeg en schep een lepel jam in het midden. Bestrooi met het amandelschaafsel.
  5. Bak de taartjes in het midden van de oven in circa 25 minuten gaar. Laat afkoelen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.