Overige video's

Biefstuk met champignon-pepersaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
22 g
Hoofdingrediënten Kastanjechampignon (80)

Bereiden

  1. Zorg dat de biefstukken op kamertemperatuur zijn.
  2. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de biefstukjes snel aan beide kanten aan. Temper de hittebron en bak ze nog eens enkele minuten. De baktijd hangt af van de gewenste gaarheid. Schep de biefstukjes uit de pan en bestrooi ze met zout. Dek ze toe met aluminiumfolie om ze warm te houden.
  3. Voeg de peperkorrels en champignonplakjes toe aan het bakvet en bak alles enkele minuten op een middelhoge hittebron.
  4. Roer de crème fraîche erdoor en verwarm de saus, zonder te koken, goed door.
  5. Verdeel de biefstukjes over de verwarmde borden en verdeel de champignons, pepertjes en saus over het vlees.

Bereidingstip

Eet bij dit gerecht sperziebonen en aardappelpuree.

Voeg aan de saus eens 2 eetlepels cognac toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
22 g
Hoofdingrediënten Kastanjechampignon (80)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.