Overige video's

Biefstuk in honingmarinade met kruidenrösti

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 47 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
6 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87) Honing (631)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 100°C.
  2. Meng de ingrediënten voor de marinade met 2 eetlepels olie en bestrijk het vlees ermee.
  3. Meng de ingrediënten voor de rösti met peper en zout en vorm er 4 platte koeken van.
  4. Verhit de rest van de olie voor de rösti en bak de röstikoeken goudbruin en gaar in 5-6 minuten per kant. Houd ze warm in de oven.
  5. Verhit een koekenpan met een anti-aanbaklaag of een grillpan en bak de biefstukjes maximaal 1 minuut per kant.
  6. Leg de rösti op 2 warme borden. Leg het vlees erop of ernaast.

Bereidingstip

Vervang tabasco in de marinade dooreen mespuntje cayennepeper of sambaloelek.

Bij niet kruimige maar vastkokende aardappels is het aan te raden 1 theelepel maïzena aan het röstimengsel toe te voegen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 47 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
6 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87) Honing (631)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.