Geef je dag kleur

Geef je dag kleur

NEW: Quaker Cruesli® Colours.

Lekker kleurtje, goed humeurtje!

Maak kennis met het nieuwste ontbijtproduct van Quaker: Quaker Cruesli® Colours. Dit zijn knapperige en kleurrijke Cruesli® Chuncks gemengd met stukjes fruit, chocolade, noten en zaden. Je kan ze verkrijgen in twee smaken. De roze variant is een lekkere combinatie van aardbei, donkere chocolade en pistachenoten. In de oranje variant vind je stukjes sinaasappel, appel en framboos terug. Ontdek ze nu.

Om jouw dag kleurrijk te starten

Heb jij al ontdekt dat Quaker Cruesli® Colours gekleurde ontbijtgranen bevat? Leuk toch! Zo is jouw ontbijt niet alleen lekker, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. Bovendien zijn onze ontbijtgranen een bron van vezels en bevatten deze geen kunstmatige kleurstoffen.

Delicious Keeps Getting Better

Onder het motto ‘Delicious Keeps Getting Better’ blijven we onze producten verbeteren en streven we naar ontbijtgranen die jou de beste start geven van jouw dag.

Een veelzijdig ontbijt

De gekleurde Quaker Cruesli® Colours ontbijtgranen zijn heerlijk in combinatie met yoghurt of kwark. Quaker Cruesli® Colours is ook perfect als topping op American pancakes of maak eens vrolijke ontbijt trifle met laagjes yoghurt, vers fruit en de ontbijtgranen!

Quaker Cruesli® Colours Pink

Met aarbei, donkere chocolade en pistachenoten

Quaker Cruesli® Colours Orange

Met sinaasappel, appel en framboos