Puzzel

Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Meipuzzel

Maak 10x kans op een entree voor 4 personen en meer t.w.v. € 100,- naar ’t Veluwse Zandsculpturenfestijn in Garderen.

Beleef de geschiedenis van Nederland tijdens ’t Veluws Zandsculpturenfestijn! Dit jaar met het thema ‘Onze Vaderlandsche Geschiedenis’.

Tijdens de tentoonstelling in Garderen hoef je je nooit te vervelen, want je staat letterlijk oog in oog met de hunebedbouwers, de Bataven en de Romeinen. Naast zandsculpturen is er een prachtige tuin aangelegd en zijn er vele unieke diorama’s die onze geschiedenis op een verrassende manier weten uit te beelden. Het festijn is geopend t/m 30 december 2022, van maandag t/m zaterdag. Kijk voor meer info op www.zandsculpturen.nl Geef de oplossing van de puzzel door en maak 10x kans op entree voor 4 personen, inclusief koffie met gebak en 1 cadeaubon van € 30,- van de bij de zandsculpturen aanwezige woon- en tuindecoratiewinkel De Beeldentuin.

Niet gewonnen?
Gebruik de kortingscode BOODSCHAPPEN in de ticketshop op www.zandsculpturen.nl en ontvang € 1,- korting op de entreeprijs (geldig t/m 30 december 2022).

Geef je oplossing voor 23 mei door en maak 10x kans op deze prijs!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.