Puzzel

Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Oktoberpuzzel

Genieten in de Gelderse Achterhoek
Win een 3-daags hotelarrangement voor 2 personen.

Genieten van gastvrijheid, culinaire verwennerij en een mooie omgeving? Kom naar het gastvrije Hotel Hof van Gelre (4*). Dit hotel is gelegen in Lochem in de prachtige Gelderse Achterhoek!

Je kunt hier eindeloos fietsen en wandelen op de Lochemse Berg, langs diverse wijnhoeves of op Landgoed Verwolde waar je de dikste zomereik van Nederland kunt bewonderen. Het hotel beschikt over een gezellige hotelbar met biljart, knusse lounge met riante fauteuils, terras en open haard. Ontspannen kan in het verwarmde binnenzwembad. En in het stijlvolle restaurant geniet je van culinaire gerechten.

Arrangement
– ontvangst met een beker warme chocolademelk
– 2x overnachting in comfortabele hotelkamer
– 2x uitgebreid ontbijtbuffet
– 1x kop erwtensoep met spek en roggebrood
– 1x uitstekend 2-gangen winterkostdiner
– warm presentje bij vertrek

Lezersvoordeel
Lezers van Boodschappen kunnen dit arrangement met voordeel boeken. Bij aankomst op zondag vanaf slechts € 89,- p.p. en op andere dagen slechts € 99,- p.p. (actie geldig t/m maart 2022). Kijk op www.goedverblijf.nl/bs1021 of bel 085-4899019.

Geef je oplossing voor 25 oktober door en maak 3x kans op deze prijs!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.