Puzzel

Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Maart puzzel

Win een 2-daags hotelarrangement voor 2 personen in Drenthe!
Heerlijk fietsen, wandelen en volop genieten in de mooiste provincie van Nederland.

Dit kun je winnen!
• Ontvangst met koffie/thee
• Overnachting in het gastvrije hotel Eeserhof (3*) inclusief ontbijtbuffet
• Heerlijk 3-gangen diner
• Gratis informatie over fietsroutes
• Gratis WiFi en parkeren

 

Lezersvoordeel
Lezers kunnen dit arrangement met voordeel boeken vanaf slechts €80,- p.p.
Reserveer via www.goedverblijf.nl/boodschappen0323 of bel 085-4899019. Behoor je tot de prijswinnaars, dan ontvang je het boekingsbedrag van 1 nacht retour.

Geef je oplossing voor 27 maart door en maak 5x kans op deze prijs!

 

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.