Puzzel

Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Junipuzzel

Maak 5x kans op een 3-daagse minicruise naar Noorwegen voor 2 personen t.w.v. € 250,-.

Ontdek de sfeervolle stad Kristiansand en haar schitterende omgeving!

Welkom aan boord!
Van MS Romantika, een unieke cruiseervaring op het meest comfortabele en luxe passagiersschip in Nederland! Vertrek uit de haven en geniet van het uitzicht over de Waddenzee. Als de avond is gevallen geniet je van alle faciliteiten aan boord.

De Noorse rivièra
Kristiansand ligt geheel in het zuiden van Noorwegen, direct aan zee. De stad is het toonbeeld van de charme van de Zuid- Noorse kustregio: een relaxed stadsleven met hippe lokale boetiekjes, cafés, restaurants en natuurbelevenissen!

Inbegrepen
– 2x overnachting op MS Romantika
– cityguide met stadsplattegrond en tips Kristiansand

Niet gewonnen?
Boek je cruise via www.hollandnorwaylines.com en gebruik de promotiecode BSP22 voor 10% lezerskorting (geldig bij vertrekt/m 31 augustus)!

Geef je oplossing voor 27 juni door en maak 10x kans op deze prijs!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.