Puzzel

Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Junipuzzel

 
ETNA Special Edition: Bulli
Win deze koelkast t.w.v. € 1849,-!

Geïnspireerd door de Volkswagen Bulli en een combinatie van het iconische jaren ’60 design met de technologie van vandaag. Deze speciale editie zal het hart van vele fans sneller doen kloppen.

De ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zijn in nauwe samenwerking met Volkswagen ontworpen. De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen, maar ook voor thuiskomen en bewust genieten.

De babyblauw met roomwit gekleurde koelkast is 154 cm hoog en heeft naast een ruim koelgedeelte (229 l) een handig vriesvak (25 l). De ETNA Bulli Special Edition RBT154BLA is voorzien van de nieuwste technieken om eten extra lang vers te houden.

Geef je oplossing voor 21 juni door en maak 1x kans op deze prijs!
Kijk voor uitgebreide informatie op etna.nl/rbt154bla

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.