Puzzel

Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Augustus puzzel

Geen klus te zwaar
Win een limited edition Braun staafmixer

Braun bestaat 100 jaar! Speciaal voor het 100-jarig bestaan zijn er limited edition
Braun producten uitgebracht waaronder het paradepaardje onder de staafmixers: de Braun MultiQuick 9.

Wat in 1921 met Max Braun begon vanuit een kleine werkplaats, is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en vernieuwers van huishoudelijke technologieën. Tijdloos design, gebaseerd op 3 uitgangspunten: een product moet functioneel, praktisch én duurzaam zijn.

Met een vermogen van 1200 Watt is er geen klus te zwaar voor de Braun MultiQuick 9 (MQ 9125XS). Dankzij de iMode technologie bepaal je inituïtief de snelheid waarmee je werkt, en heb je daarnaast keuze tussen langzame, hoge en pulse snelheid. Deze staafmixer is standaard inclusief een garde, 350 ml hakmolen, hakmes, 600 ml maatbeker én de staafmixer.

Geef je oplossing voor 23 augustus door en maak 10x kans op deze prijs!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.