Puzzel

Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Oktoberpuzzel

Maak 3x kans op een hotelarrangement in Noordwijk voor 2 personen.

In Noordwijk ligt Golden Tulip Noordwijk Beach direct aan de boulevard en het strand. Vanuit het hotel loop je zo het strand op voor een wandeling of prachtige zonsondergang. In dit hotel heerst dan ook altijd vakantiestemming! Deze locatie ligt niet alleen dichtbij zee, in de bossen en duinen rondom Noordwijk bevinden ook vele wandelen fietsroutes.

De luxe kamers zijn van alle comfort voorzien. In de avond kun je culinair genieten in het gezellige restaurant, en voor de optimale ontspanning is er een Relax Center met zwembad en stoombad.

Dit kun je winnen:
– 2x overnachting incl. ontbijtbuffet
– 1x heerlijk 3-gangendiner (1e avond)
– gratis gebruik van Relax Center met zwembad en stoombad
– gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
– gratis wifi

Lezersvoordeel
Lezers van Boodschappen kunnen bovenstaand arrangement met heel veel voordeel boeken vanaf € 99,- p.p. Kijk op www.goedverblijf.nl/bs1022 of bel met Goedverblijf.nl op 085-4899019. Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je het boekingsbedrag uiteraard retour!

Geef je oplossing voor 24 oktober door en maak 3x kans op deze prijs!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.