Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen.
Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Septemberpuzzel

Maak kans op: 3x luxe genieten in de bossen voor 2 personen t.w.v. € 149,- p.p.

Charme Hotel Oranjeoord (3*) ligt heerlijk rustig in de bossen, net buiten het monumentendorp Hoog Soeren.

Dit stijlvol ingerichte hotel heeft prima hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Verder is er een uitstekend à la carte restaurant, brasserie, een mooie serre en lounge. Op korte afstand ligt Koninklijk Apeldoorn met Paleis het Loo en de Apenheul.

Het arrangement
• 2x overnachting
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• 2x 2-gangendiner met side in de gastrobar
• portie bitterballen
• gebruik van wifi
• gratis parkeren

Niet gewonnen?
Lezers van Boodschappen kunnen bovenstaand arrangement met voordeel boeken voor slechts € 99,- p.p. Prijs p.p. o.b.v. 2 pers. per kamer. Toeslag alleengebruik: € 25,- per nacht. Toeristenbelasting: € 3,25 p.p.p.n. Reserveringskosten: € 14,95 per boeking. Geldig t/m december 2019, m.u.v. feestdagen. Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je het boekingsbedrag uiteraard retour.

Meer informatie
Boek dit arrangement bij www.marrea.nl of telefonisch op 0571-277744.

Geef de oplossing voor 23 september door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.