Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Septemberpuzzel

Maak 3x kans op: een inductiekookplaat t.w.v. € 429,-

Met deze vrijstaande inductiekookplaat haal je niet alleen gemak in huis, maar ook een kwaliteitskookplaat in een mooi en strak rvs frame.

Je kunt het vermogen instellen op maar liefst 9 standen. De kookplaat is uitgerust met diverse veilige en handige functies, zoals een kinderslot en restwarmte-indicatie. Ook is de kookplaat voorzien van een handige timerfunctie: stel in hoe lang je pasta of groenten moeten koken en je hebt er geen enkel omkijken meer naar. Op etna.nl/inductie vind je nog veel meer handige informatie over inductie-koken.

Bijzonderheden:
– centrale bediening met 9 kookstanden
– veilige functies: restwarmte-indicatie, kinderslot, kookduurbegrenzing, panherkenning
– inclusief stekker voor aansluiting op een normaal geaard stopcontact (Plug & Cook) .

Geef de oplossing voor 28 september door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.