Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen.
Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Oktoberpuzzel

Maak kans op: 2 tickets naar het grootste Wereldkerstcircus ooit t.w.v. € 119,50 p.p.

Het Wereldkerstcircus, dat van 19 december 2019 t/m 5 januari 2020 schittert in Carré, viert dit jaar op grootse en feestelijke wijze zijn 35-jarig jubileum! Het hooggeëerde publiek wordt feestelijk getrakteerd op de crème de la crème uit de internationale circuswereld met louter bekroonde acts.

Dit jaar kan men bijvoorbeeld genieten van de Europese première van het Royal Circus Gia Eradze dat de ziel van klassieke circus naar een nieuwe hoogte tilt. Een mooie aanzet om de volgende 35 jaar van het Wereldkerstcircus in te luiden! Aan het 35e Wereldkerstcircus werken circusartiesten mee uit onder andere Rusland, China, Amerika, Mexico, Argentinië, Italië, Spanje, Duitsland en Oezbekistan. Met in totaal zo’n 100 artiesten wordt het een programma dat zijn weerga niet kent!

Oplossing
Geef de oplossing van de puzzel door en maak 5x kans op 2 tickets voor de Oscar Carré Experience van 31 december (voorstelling om 12.00 uur) in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam!

 

Geef de oplossing voor 28 oktober door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.