Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Novemberpuzzel

De hartverwarmende familiemusical Annie is terug: Win 2x een VIP-arrangement t.w.v. € 449,-

Beleef het levensverhaal van de roodharige, stoere heldin Annie. Deze wereldberoemde musical, met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’, inspireerde al generaties kinderen en volwassenen.

Annie is terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Juffrouw Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending. Deze geheel vernieuwde versie werd afgelopen theaterseizoen door de Nederlandse pers overladen met viersterrenrecensies. In december is Annie nog exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam en van mei t/m juli 2021 zal Annie ook nog terugkomen in Hoorn, Apeldoorn, Breda, Utrecht en Rotterdam.

Geef je oplossing door en maak 2x kans op 4 tickets voor Annie de musical én een meet & greet met Annie op een voorstellingsdatum naar keuze in het DeLaMar Theater in Amsterdam (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Geef de oplossing voor 30 november door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.