Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Maartpuzzel

Reis af naar het ‘Twentsche land’
Maak 3x kans op een hotelarrangement voor 2 personen

Ontdek de schitterende natuurpracht van dit fraaie stukje Nederland. Je verblijft in het gemoedelijke Landhotel ’t Elshuys (3*) in Albergen. Het sfeervolle hotel is landelijk gelegen in Twente en een ideale uitvalsbasis voor het maken van prachtige wandeltochten door het Twentse coulisselandschap. Weiden, bossen, beken en watermolens wisselen elkaar af in een prachtig glooiend landschap met schitterende vergezichten. In het nabijgelegen kunststadje Ootmarsum kun je een bezoek brengen aan één van de vele kunstgalerieën of het Openluchtmuseum.

Arrangement
– 2x overnachting incl. ontbijtbuffet
– 2x heerlijk 3-gangen keuzediner
– ’s avonds 1x borrelgarnituur
– 1x gratis gebruik massagestoel & sauna
– gratis koffie- & theefaciliteiten
– gratis wandel- & fietsroutes
– gratis wifi & parkeren

Lezersvoordeel
Niet gewonnen? Lezers van Boodschappen kunnen dit arrangement met voordeel boeken vanaf slechts € 99,-p.p. (adviesprijs: € 159,- p.p.) Bij aankomst op vrijdag en zaterdag € 109,- p.p.
http://www.goedverblijf.nl/boodschappen0321

Geef de oplossing voor 15 maart door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.