Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen.
Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Junipuzzel

Maak kans op: 11x entree voor 4 personen voor Body Worlds The Happiness Project t.w.v. € 95,80

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam. Benieuwd geworden hoe je eigen lichaam is samengesteld en of je in balans bent? Brengeen bezoekje aan BODY WORLDS Amsterdam en doe een gratis InBody scan t.w.v. € 35,- De InBody scan gaat verder dan alleen het meten van je BMI. Naast je gewicht en lengte, meet het apparaat namelijk ook de hoeveelheid vet, spieren en vocht in je lichaam. Dit zijn belangrijkere indicatoren voor je welzijn dan lichaamsgewicht.

Geef de oplossing van de puzzel door en maak 11x kans op een familieticket voor 4 personen!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.bodyworlds.nl

Geef de oplossing voor 24 juni door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.