Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen.
Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Julipuzzel

Maak kans op: 3x drie dagen prachtig Drenthe voor 2 personen t.w.v. € 149,- p.p.

Geniet van een heerlijke, rustige omgeving en ga er even lekker tussenuit in Drenthe.

Hotel het Witte Veen biedt sfeervol ingerichte kamers, een schitterende omgeving, rustig terras en eindeloze mogelijkheden om in de buurt op pad te gaan! Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van verschillende diners in het restaurant en leiden de verscheidene fietsroutes je naar de mooie natuur die het hotel omringt. In de buurt van dit gezellige en gastvrije familiehotel liggen Dierenpark Emmen, het  Hunebedcentrum in Borger en het Drents Museum in Assen.

Het arrangement
• 2x overnachting incl. uitgebreid ontbijtbuffet
• 1x lunch (gerecht naar keuze)
• 2x heerlijk 3-gangendiner
• fiets- en wandelroutes
• gratis gebruik overdekte fietsenstalling incl. oplaadpunten
• gratis wifi & parkeren

Niet gewonnen?
Lezers van Boodschappen kunnen bovenstaand arrangement met voordeel boeken voor slechts € 85,- p.p. (adviesprijs € 149,- p.p.) Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je het boekingsbedrag uiteraard retour.

Meer informatie
Kijk op www.goedverblijf.nl/boodschappen0719 of bel met Goedverblijf.nl op 085-4899019

Geef de oplossing voor 22 juli door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.