Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Julipuzzel

Maak 3x kans op: 3 dagen Ootmarsum in Twente voor 2 personen

Reis af naar het ‘Twentsche land’ en ontdek de schitterende natuurpracht van dit fraaie stukje Nederland.

Je verblijft in het gastvrije Stadshotel Ootmarsum (3*), gelegen in het centrum van het toeristische kunststadje Ootmarsum en op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Hier maak je kennis met de sfeer en ongedwongen gastvrijheid van het Twentse land. Trek de wandelschoenen aan of fiets eropuit langs kleine weggetjes, bossen, pittoreske dorpen en kastelen met prachtige tuinen.

Arrangement:
– Welkomstdrankje
– Kopje koffie met appelgebak en slagroom
– 2x overnachting incl. uitgebreid ontbijt
– 2x heerlijk 3-gangendiner
– Entree in 1 van de musea in Ootmarsum (naar keuze)
– Gratis fiets- en wandelroutes
– Fietsenstalling (afsluitbaar en met oplaadpunten)
– Gratis stadswandeling door Ootmarsum
– Gratis wifi & parkeren

Lezersvoordeel
Lezers van Boodschappen kunnen dit arrangement met voordeel boeken vanaf slechts € 99,- p.p. De prijs wisselt per periode:
• mei t/m oktober: € 115,- p.p.
• april, november en december: € 109,- p.p.
• januari t/m maart: € 99,- p.p.
Kijk op www.goedverblijf.nl/boodschappen0720 of bel 085-4899019.

Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je het boekingsbedrag uiteraard retour!

Geef de oplossing voor 27 juli door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.