Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Januaripuzzel

’t Veluwse Zandsculpturenfestijn
Maak 10x kans op een arrangement voor 4 personen t.w.v. € 100,-

’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft nu het thema ‘75 jaar bevrijding’. Je gaat terug naar de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Alles is aangekleed in de stijl van toen, van muziek tot decoraties. De Slag om Arnhem, D-day, de bevrijding: je gaat het allemaal terugzien in zand.

Arrangement
– entree voor ’t Veluws Zandsculpturenfestijn voor 4 personen
– koffie met gebak
– 1 cadeaubon van € 40,- voor de bij de zandsculpturen aanwezige woon- en tuindecoratiewinkel De Beeldentuin

Lezersvoordeel
Niet gewonnen? Gebruik de kortingscode BOODSCHAPPEN in de online ticketshop en ontvang € 1,50 korting op de entreeprijs (geldig t/m 30 oktober 2021). Het festijn is geopend t/m 30 oktober 2021, van maandag t/m zaterdag.

www.zandsculpturen.nl

LET OP! In verband met de corona-maatregelen moet je vooraf online tickets kopen, zodat wij een veilig dagje uit kunnen bieden.

Geef de oplossing voor 18 januari door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.