Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen.
Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Augustuspuzzel

Maak kans op: 3x drie dagen Twente voor 2 personen t.w.v. € 119,- p.p.

Reis af naar het ‘Twentsche land’ en ontdek de schitterende natuurpracht van dit fraaie stukje Nederland.

Je verblijft in het gastvrije Hotel Wyllandrie. Dit karakteristieke hotel staat trots en fier boven op de Kuiperberg, aan de rand van het toeristische kunststadje Ootmarsum. Vanuit hier zijn er talloze routes die je, al fietsend of wandelend, door het rijke coulisselandschap voeren. Voor een dagje winkelen zijn nabijgelegen steden als Oldenzaal of Enschede een aanrader.

Het arrangement
• ontvangst met koffie of thee
• 2x overnachting in een basic kamer
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• 2x heerlijk hoofdgerecht
• gratis wandel- en fietsroutes
• gratis wifi & parkeren

Niet gewonnen?
Lezers van Boodschappen kunnen bovenstaand arrangement met voordeel boeken voor slechts € 75,- p.p. (adviesprijs € 119,- p.p.) Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je het boekingsbedrag uiteraard retour.

Meer informatie
Kijk op www.goedverblijf.nl/bs0819 of bel met Goedverblijf.nl op 085-4899019.

Geef de oplossing voor 26 augustus door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.