Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Augustuspuzzel

Maak 3x kans op: 3 dagen genieten op de Veluwe: Landgoed Stakenberg voor 2 personen

Reis af naar de Veluwe en verblijf in het gastvrije Veluwe Hotel Stakenberg (3*).

Dit gemoedelijke hotel beschikt over 32 kamers en is prachtig gelegen op een landgoed in een zeldzaam mooi natuurgebied net buiten Elspeet. Perfect voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten om daarna bij te komen op het terras of in het restaurant.

 

Arrangement:
– 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
– 1e avond huisgemaakte soep met diverse broodjes & smeersels
– 2e avond culinair 2-gangendiner + verwenkoffie
– 1x gebruik van de zonnebank
– € 10,- korting op een massage
– Fiets- en wandelroutes
– Gebruik van de jeu de boulesbaan
– Gratis wifi & parkeren

Lezersvoordeel
Lezers van Boodschappen kunnen dit arrangement met voordeel boeken vanaf slechts € 99,- p.p. Bij aankomst op do & zo: € 109,- p.p. en bij aankomst op vr en za en in vakanties: € 119,- p.p.

Kijk op www.goedverblijf.nl/bs0820 of bel 085-4899019.

Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je het boekingsbedrag uiteraard retour!

Geef de oplossing voor 24 augustus door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.