Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Aprilpuzzel

Maak 3x kans op: tweedagenkaarten voor 4 personen t.w.v. € 416,- bij attractiepark Europa-Park in Duitsland

 

Of je nu 3 of 93 bent, Europa-Park pakt je! Het grootste en best bezochte attractiepark in Duitsland heeft voor iedereen wat in petto.

Wat dacht je van 100 attracties in een decor van Europese landen? Keus te over: van waanzinnige achtbanen tot adembenemende familie-attracties en van spetterende waterattracties tot 23 uur verrassende shows per dag. Te weinig tijd? Dan blijf je toch lekker bij ons slapen! Onze zes themahotels zijn attracties op zich. Nog avontuurlijker overnachten kan in originele tipitenten, blokhutten en huifkarren – of op onze camping. Voor waterratten is er het nieuwe megawaterpark Rulantica. Laat je onderdompelen in fascinerende themazones met 25 waterattracties waaronder 17 glijbanen.

Geef je oplossing door en maak kans op één van de drie setjes met tweedagenkaarten voor 4 personen!

Benieuwd naar het attractiepark dat al drie keer de ANWB-award voor ‘Leukste Uitje over de Grens’ heeft gewonnen: vraag de gratis brochure aan via www.europapark.de/aanvraag

Geef de oplossing voor 27 april door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.