Puzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Aprilpuzzel

Voor de hobbybakker!
Win een Kenwood kMix-keukenmachine t.w.v. € 399,-

Maak kans op een stijlvolle Kenwood Cream keukenmachine met 5 liter mengkom.

Kenwood is al sinds de jaren vijftig expert op het gebied van keukenapparatuur en produceert innovatieve, kwalitatief hoogstaande en duurzame producten met tijdloos Brits design. De keukenmachines zijn zeer geschikt voor het zware bakwerk. Zo ook de gloednieuwe kMix-keukenmachine Cream. Dankzij dit apparaat is het bakken van taarten en gebakjes een fluitje van een cent!

De kMix-keukenmachine is de perfecte aanvulling voor de hobbybakker die niet alleen van kwaliteit, maar ook van een mooi design houdt. Deze eyecatcher wordt geleverd met drie in hoogte verstelbare mengkomaccessoires: de kMix klopper, de kMix-garde en de kMixdeeghaak. Het apparaat heeft een krachtige 1000W motor met een extra beveiliging; zodra de kop omhoog staat stopt de machine automatisch. Geef je oplossing door en maak 3x kans op deze prijs!

Geef de oplossing voor 19 april door.

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.