Lekker&Anders Snacks

Lekker&Anders Snacks

Nieuw & opvallend lekker

Een heerlijke vertrouwde snack, wie wilt dat nu niet? Onze Lekker&Anders snacks zijn de nieuwe smaakmakers van het snackschap, veelal geschikt voor zowel de frituur als de oven/airfryer en bereid zonder varkensvlees. Heb jij je favoriete Lekker&Anders snack al gevonden?

Chili Ribs

Malse Chili Ribs, gemaakt van heerlijk gekruid kippenvlees. Lekker om zo te nemen of op een broodje met een heerlijk pikant sausje erbij. Tip: maak er eens een lekkere pikante panini mee en kom erachter dat deze snack veelzijdig in de keuken te gebruiken is.

Meer info

Chicken Burgers

Een heerlijke krokante kipburger zoals je hem iedere dag zou lusten. Lekker op een broodje, onder een salade of als mals stukje vlees bij je dagelijkse avondmaaltijd.

Meer info

Chicken Nuggets

Nuggets zoals je ze graag wilt zien, lekker krokant, heerlijk van smaak en eenvoudig te bereiden. Deze Chicken Nuggets maak je namelijk in een handomdraai klaar in de oven, airfryer, pan of frituur.

Meer info

Frikandellen

Nederlands meest populaire snack, heerlijk op smaak gebracht en gemaakt van kippenvlees. Want zeg nou zelf, lekker snacken, dat doe je toch het beste met een heerlijke Hollandse frikandel.

Meer info