Lavazza

Lavazza

meer dan Italiaans

Waar je ook bent en ongeacht hoe je jouw koffie drinkt, met Lavazza vindt je altijd jouw “meer dan Italiaanse” koffie. Lavazza is het #1 koffie merk in Italië. Dankzij haar Italiaanse DNA en meer dan 125 jaar expertise in het selecteren en branden van de beste koffiebonen biedt Lavazza jou de ultieme Italiaanse koffie-ervaring.

Italiaanse perfectie in een aluminium koffiecup

Met de Lavazza-capsules die geschikt zijn voor de Nespresso* Original-machines kun je genieten van het unieke aroma, de branding en de fluweelzachte blend die onze espresso koffiecapsules onderscheiden. Of je nu houdt van een krachtige ristretto een heerlijke lungo of een klassieke espresso. Voor iedereen heeft Lavazza een passende koffie. *Lavazza is niet verbonden met, en wordt niet gesteund of gesponsord door Nespresso®

Gecreëerd door de Maestro’s van Espresso

Lavazza Espresso blends zijn speciaal gecreëerd voor iedereen die op zoek is naar een echte Italiaanse Espresso. Creëer de authentieke espresso, exact zoals Italiaanse barista’s doen. Verkrijgbaar in 3 smaakvarianten, in zowel koffiebonen als filterkoffie.

Qualità Oro, perfecte symfonie

Qualità Oro is een unieke creatie: een blend van 6 van de beste Arabica-soorten die zorgt voor de perfecte symfonie in een kop. Kwaliteit voorop, voor degenen die elke ochtend van een uitmuntende blend willen genieten, alleen of met een speciaal iemand.

Creëer een heerlijke Latte Macchiato

  • Schuim ca. 300 ml volle melk op
  • Vul het glas met melkschuim en laat ongeveer 1 centimeter over tot de rand
  • Bereid vervolgens een espresso. Ondertussen kan het melkschuim even rusten
  • Schenk nu de espresso voorzichtig in het midden van het glas op het melkschuim
  • Geniet van jouw echte Italiaanse Latte Macchiato