Lekker dippen met de chips van Doritos & Lay’s

Maak van jouw borrel een feestje door de chips van Doritos en Lay’s Bugles® te serveren met heerlijke dips. Deze chips zijn perfect om te dippen vanwege hun vorm en heerlijke smaak. Vul de knapperige maïshoorntjes Lay’s Bugles® met allerlei lekkernijen en maak met Doritos Dippers eindeloos veel nacho-variaties.

Lay’s Bugles®

Iedereen kent Lay’s Bugles®, die knapperige hoorntjes. Lekker om zo te eten, nog lekkerder om te vullen, bijvoorbeeld met roomkaas, pesto of guacamole. Lay’s Bugles® zijn er in vier verschillende smaken: met de volle smaak van Nacho Cheese, de heerlijke Roasted Paprika, de pittige zoete Sweet Chilli en naturel.

Lees meer

Doritos Dippers Sour Cream

Probeer nu de nieuwe Doritos Dippers Sour Cream. Deze chips snack met zure room is de perfecte combinatie van intense crunch en een frisse bite. Of je ze nu dipt in je favoriete dip-combi of als basis voor een verrukkelijk nachogerecht gebruikt, de geroosterde maïstortillachips zijn de perfecte basis!

Lees meer

Doritos

Bij Doritos Dippers draait het allemaal om de maximale kraak en smaak. Deze chips zijn gemaakt van échte maïs, dit proef je en is ook zichtbaar! De tortillachips hebben een unieke curve, waardoor ze perfect zijn om te dippen!

Lees meer

Holy Guacamoly!

Ingrediënten

  • 1 grote rijpe tomaat
  • 3 rijpe avocado’s
  • Sap van 1 grote limoen
  • Handvol koriander, gehakt, plus wat extra voor het serveren
  • 1 kleine rode ui, heel fijn gesneden
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Snijd de tomaat in kleine stukjes en doe dan in een kom. Halveer de avocado’s en verwijder de pit.
  2. Gebruik een lepel om de avocado’s leeg te lepelen in de kom met tomaat.
  3. Voeg de overige ingrediënten toe en breng eventueel op smaak met zout en peper.
  4. Gebruik een kleine stamper vork of garde om de avocado’s grof te pureren en alles te mengen.

Loaded nacho’s met pulled chicken & truffelmayo

Ingrediënten

  • 1 zak Doritos Dippers Naturel (185 g)
  • 75 gr geraspte cheddar kaas
  • 2-3 el (75 gr) Doritos Saus Nacho Cheese
  • 2-3 el (75 gr) Doritos Saus Hot Salsa
  • 125 gr pulled chicken (kant en klaar kopen of zelf maken)
  • ½ gele paprika, in blokjes
  • 2 el truffelmayonaise
  • 4 plakken prosciutto
  • 1 el gehakte peterselie
  • 2 el mango chutney (optioneel)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200˚C en
  2. Leg de prosciutto op een bakplaat met bakpapier en bak deze voor 20 minuten of tot goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op een stuk keukenpapier en verkruimel. Zet apart
  3. Bouw nu de loaded nacho’s op door eerst de nacho’s over een ruime schaal te verdelen. Doe hierover de Doritos Nacho Cheese saus en de geraspte cheddar en daarop de pulled chicken en de gele paprika blokjes
  4. Zet in de oven voor 5 minuten of tot de cheddar kaas mooi gesmolten is
  5. Haal uit de oven en serveer met de truffelmayonaise erop
  6. Bestrooi met de kruimels prosciutto en eindig met de peterselie
  7. Serveer de mango chutney en de Doritos Hot Salsa ernaast