WERKT IN (BIJNA) ALLES!

Oatly heeft nu twee nieuwe haverdranken die zich gedragen als koemelk, waardoor je ze ook kunt gebruiken in je muesli, koffie, smoothies, bij het bakken, in stamppot, pannenkoeken, saus, etc. Maar let op: “werkt in bijna alles” geldt niet voor brandblussers of grasmaaiers. Vandaar de “bijna”.

NIEUW! HAVERDRANK VOL 2,8%

Oh, dus jij zit als een bok op de haverkist? Want dan is deze houdbare Haverdrank Vol speciaal bedacht met jou in ons achterhoofd. Het is perfect voor iedereen die volle koemelk wil vervangen voor iets plantaardigs. En bonus! Voordat je deze haverdrank opent, kun je hem wel 270 dagen op kamertemperatuur bewaren! Dat moet meer dan genoeg zijn voor jou om de eerste etappes van een zombie Apocalyps door te komen, of om hem op een veilige plek te leggen, te vergeten, en 9 maanden later nog altijd vers aan te treffen. Nadat je deze haverdrank opent, kun je hem gebruiken in al je kookgerechten, drankjes, en broden die zó zacht en smeuïg zijn dat alle nare gedachten die je misschien wel hebt overgehouden aan het idee van een zombie Apocalyps automatisch verdwijnen.

Lees meer

OOK NIEUW! HAVERDRANK HALFVOL 1,5%

Misschien ben jij een van die mensen die al jaren of decennia of langer koemelk gebruikt in je koffie, kookgerechten, baksels, en milkshakes, en vraag jij je nu af of een plantaardig melkalternatief jouw klassieke melk nou echt op iedere mogelijke manier kan vervangen. Het antwoord daarop is natuurlijk ‘ja’. Als vuistregel kun je dezelfde hoeveelheid van dit product gebruiken voor alles dat je altijd gebruikt hebt, dus als er ergens ‘melk’ in een recept staat kun je gerust ‘haverdrank’ lezen. Ongeopend kun je dit product echt heel lang op kamertemperatuur bewaren– en met echt lang bedoelen we echt laaaaaaaaaang. De evolutionaire vooruitgang die hieraan voorafgaat is misschien wel vergelijkbaar met die keer dat we vierkante wielen gingen vervangen door ronde. Niet om zuivel te belasteren of te zeggen dat het nooit een doel heeft gediend ofzo. We zeggen alleen: “Thanks milk, we’ll take it from here.”

Lees meer