Nieuwe nostalgie

Nieuwe nostalgie

Terug naar vroeger

Zin gekregen om lekker aan de slag te gaan met gerechten van vroeger? In het thema Nieuwe Nostalgie lichten we de populairste soeprecepten uit, laten we zien hoe je doordeweeks makkelijk kookt zonder pakjes en zakjes, gaan we aan de slag met nieuwe AGV’tjes én gaan we nostalgisch bakken met de lekkerste bakrecepten. Kortom, genoeg zelfgemaakt lekkers dat je weer even helemaal terugbrengt naar vroeger. Smakelijk!

Zo klaar!

Op doordeweekse dagen heb je in de keuken drie wensen: het moet niet te ingewikkeld, een beetje snel klaar én natuurlijk lekker zijn! Of je nu voor het hele gezin of een wat kleiner huishouden kookt, deze supersnelle recepten voldoen aan al je eisen.

Bekijk alle snelle recepten

Soeperhelden

Het is weer die tijd van het jaar: er gaat niets boven een kom dampende soep als lunch, lichte avondmaaltijd of gewoon voor tussendoor. Deze 6 klassieke soepen ken je wel, maar blijven je verrassen met een heerlijke twist.

Alle soeprecepten

Hollands in een nieuw jasje

Aardappels, Groenten en Vlees, dat staat bij veel families in Nederland regelmatig op tafel. Maar een beetje variatie kan dat AGV’tje wel gebruiken. Geef een nieuwe draai aan de oer-Hollandse doordeweekse avondmaaltijd.

Alle doordeweekse recepten

Nostalgisch bakken

De perfecte tijd van het jaar om weer eens te gaan bakken! Het is leuk om nieuwe baksels uit te proberen, maar misschien nog wel leuker om al die bakklassiekers van vroeger weer eens uit je oven te toveren. Van appeltaart tot zandkoekjes, deze herfst bakken we de lekkerste Hollandse klassiekers. Oma kan trots op je zijn!

Alle bakrecepten