Nieuw in het schap

Paturain Naturel

Nieuw van Paturain; verse roomkaas Naturel. Melk, room en een snufje zout. Dat is alles!
Heerlijk voor dagelijks gebruikop de boterham en kracker. Paturain Naturel tevens verkrijgbaar in Light variant.

Meer over Paturain Naturel

NIEUW! Melkunie Yoghurt Smoothies

Een yoghurtdrink die zich waardig smoothie mag noemen dankzij de combinatie van romige yoghurt en echt fruit. Nu in de smaken framboos en mango. Lekker voor de heenweg. Lekker voor de terugweg. Goeie. Van Melkunie!

Meer weten?

Kips Plantaardig Alternatief voor Roomkaas

Maak van je ontbijt, lunch of borrel een vegafeestje met Kips Plantaardig Alternatief Voor Roomkaas Mango & Gember. 100% plantaardig en daarom ideaal voor vegetariërs en veganisten. Of gewoon voor iedereen die even iets anders wil dan vlees. Het perfecte beleg voor op je boterham, toastje of rijstwafel.

Nieuw Napoleon Cola, lekker lang genieten van frisse cola smaak

Terug van weggeweest en lekkerder dan ooit. Napoleon kogels met de smaakvolle cola met een zure kick vanbinnen. Ideaal als verfrissing tijdens de warme zomer dagen. Ook de cola Napoleon kogels zijn verpakt in waspapieren wikkel.

Napoleon kogels, lekker lang genieten

Nieuw! Amstel Rosé

Amstel Rosé, de frisse keuze voor onvergetelijke momenten met vrienden. Met een heerlijke mix van Amstel bier en rood fruit, kun je wel zeggen dat ons nieuwste biertje uit een fruitig vaatje is getapt. Verfrissend fruitig, bevat 4% alcohol, en komt het best tot z’n recht in een vaasje. Proost op vriendschap!

Meer over Amstel Rosé

Nieuw! Ella’s Kitchen maaltijdjes

Introductie tekst: Ontdek onze megalekkere maaltijdjes voor baby’s + peuters boordevol groenten. Perfect voor het introduceren van nieuwe smaken + texturen in het foodie avontuur van je kleintje!

Probeer nu

VITWATER

VITWATER is zuiver vitamine water met toegevoegde vitamines zonder suiker. Ben jij op zoek naar een verfrissing en een vitamine boost dan zijn onze VITWATER Refresh Yourself en VITWATER Hydrate Yourself de beste keus.

NIEUW: VITWATER