Nieuw in het schap

Heb jij deze nieuwe producten al ontdekt?

Iedere week worden nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van jouw supermarkt en daar zitten zeker ook artikelen bij die jij niet wilt missen. Je ontdekt ze hier in dit handige overzicht van de leukste nieuwkomers!

Hellmann’s Vegan Mayo Garlic

Hellmann’s Vegan Mayo Garlic is een veganistisch alternatief voor mayo met een heerlijke knoflooksmaak. Deze Vegan Mayo heeft een onmiskenbare frisse smaak en een stevige structuur. Het is gemaakt van pure plantaardige ingrediënten waarbij de echte Hellmann’s smaak behouden blijft. Een geweldige smaakmaker voor jouw vegetarische burger, salade of sandwich!

Meer over Hellmann’s Vegan Mayo Garlic

Nieuw: Rebel Red American Ketchup!

Proef nu de nieuwe Rebel Red! Een Sweet & Smokey American Ketchup! Heerlijk bij burgers, tosti’s en natuurlijk bij de BBQ.

Meer over Rebel Red

Knorr Groentepasta’s met lekker veel groente

Nieuw van Knorr: groentepasta’s. Deze pasta bestaat voor 30% uit groente en is hierdoor een veelzijdige basis voor vele gerechten. Knorr geeft je hiermee een perfect alternatief om met een pasta wat extra groente toe te voegen aan je favoriete maaltijd.

Probeer nu de nieuwe Knorr Groentepasta’s

Nieuw: Vivera No Beef Reepjes!

Deze malse Plantaardige No Beef Reepjes hebben een heerlijke malse bite en zijn goed naar eigen smaak te kruiden, waardoor je ze makkelijk aan elke maaltijd kunt toevoegen! Heerlijk in wraps of bij een noedelgerecht en uitermate geschikt voor éénpansgerechten.

Bekijk