Napoleon kogels!

Lekker laaaang genieten
De Napoleon kogels zijn ambachtelijk gemaakte snoepjes, om lekker laaaang van te genieten, met een verrassend poeder in de kern. Omdat ze individueel verpakt zijn in een waspapieren wikkel kan je ze uitdelen of natuurlijk zelf van genieten!

Napoleon nu verkrijgbaar in waspapieren wikkel

De bekende gevulde Napoleon kogel, nu verpakt in waspapieren wikkel in plaats van in plastic. Op deze manier dragen we bij aan een betere en schonere wereld en besparen ongeveer 360.000.000 plastic wikkels.

Verschillende smaken in een kleurrijk jasje

Om de verschillende smaken van de Napoleon kogels zo duidelijk mogen zichtbaar te maken, hebben de wikkels verschillende kleuren. Ga jij voor ananas, pak dan de witte wikkel. Een overzicht van alle smaken? Ga naar www.napoleonsnoep.nl

Terug van weggeweest en lekkerder dan ooit

Napoleon staat bekend om zijn verschillende herkenbare smaken. Vanaf nu is een oude bekende weer terug in het assortiment, Napoleon Cola. Terug van weggeweest en lekkerder dan ooit tevoren.

Lekker laaaang genieten met Napoleon kogels

De ambachtelijke kogels van Napoleon worden gevuld met een verrassend poeder in de kern. Handig om mee te nemen, uit te delen en ook lekker na een diner. Napoleon kogels zijn overal verkrijgbaar, laat jij je lekker laaaang verrassen?