Lindt EXCELLENCE Puur Genieten

De chocolade van Lindt wordt ambachtelijk gemaakt met een hoge concentratie van de beste cacao. Heerlijk genieten van een stukje dat langzaam in de mond smelt. Maar ook lekker om bijzondere smaken toe te voegen aan taarten, nagerechten of je ontbijtbowl.

Ontdek de heerlijke recepten van Lindt. Je kunt hiervoor de verschillende smaken van EXCELLENCE proberen, van Orange Intense tot frisse mint.

Ontbijtbowl met fruit

Probeer deze heerlijk fruitige ontbijtbowl in smoothie-stijl voor een verfrissend begin van de dag – boordevol bessen en een vleugje amandel.

Bekijk het recept

Heerlijke Chocoladefondue

Maak je klaar voor de ultieme chocolade-ervaring met onze heerlijk chocoladefondue gemaakt met een combinatie van onze rijke 78% cacao pure chocolade en zachte extra romige melkchocolade.

Bekijk het recept

Aardbeien gedipt in dubbele chocolade

Rijpe en sappige aardbeien omhuld met onze premium Zwitserse chocolade – de favoriete manier van onze Lindt Master Chocolatiers.

Bekijk het recept

Chocolade amandelkoekjes

Deze heerlijk zachte chocolade amandelkoekjes – gevuld met onze rijke 70% cacao pure chocolade – zijn perfect om te serveren bij een kopje thee of koffie.

Bekijk het recept