De nieuwe varianten Wereldgerechten – Gekozen Product van het Jaar 2021 – bieden met de verschillende recepten inspiratie om iedere dag met gemak een voedzame maaltijd op tafel te zetten, altijd met lekker veel groente! Probeer nu de nieuwste varianten Gnocchi di Patate en Poké Bowl.
Product winnaar!
De Knorr Wereldgerechten Foodtrips zijn door ruim 2.200 consumenten verkozen tot Product van het Jaar in de categorie maaltijdoplossingen! Naast de mooie beoordelingen op Aantrekkelijkheid, Innovatie en Koopintentie zijn we ook erg trots op de 7,9 op smaak. 88% heeft de Nacho Ovenschotel beoordeeld met een 7 of hoger!
Nacho ovenschotel
Shakshuka
Shakshuka betekent letterlijk ‘mengsel’ aangezien aangezien het een mix is van kruiden en groenten. Met dit eenpansgerecht van gepocheerde eieren in tomatensaus zet je gemakkelijk een heerlijke maaltijd op tafel.
Dagje minder vlees?
Zin in een dagje minder vlees? Alle Knorr wereldgerechten bevatten een recept en een variatie tip voor een dagje minder vlees. Meer groente en minder vlees eten, voor onszelf en voor de planeet. Voor echte vleesliefhebbers kan dat best lastig zijn. Toch maakt een beetje meer groente op je bord een wereld van verschil.
Gnocchi di patate

Boodschappenlijstje: Met lekker veel groente (mandje groenten: 340 g) 30 min
400 g spinazie
250 g kastanjechampignons
150 g oesterzwammen
125 g cherrytomaten
1 ui
20 g (geraspte) Parmezaanse kaas
Olie
Bereiding
- Bak de ui (halve ringen), champignons (plakjes) en oesterzwammen (reepjes) ca. 3 min.
- Kook de gnocchi ca. 2 min. en giet af. Voeg de gnocchi toe aan het groentemengsel en bak ca. 2 min. mee.
- Voeg de spinazie in porties toe en laat het slinken.
- Vul een aparte pan met 200 ml koud water, voeg de sausmix toe en kook ca. 1 min.
- Voeg de saus en cherrytomaten (gehalveerd) toe aan het spinazie-champignonmengsel en roer goed door.
- Bestrooi met geraspte kaas en de toppingmix
Poké Bowl

Boodschappenlijstje
150 g peen julienne
120 g radijs
80 g edamame bonen
3 bosuien
1 avocado
1 halve komkommer of 3 snack komkommers
3 eieren
6 el Hellman’s Vegan Mayonaise
Bereiding
- Breng de sushirijst met 300 ml water aan de kook. Als het kookt, zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat 15 min. zachtjes doorkoken. Laat daarna in een schaal afkoelen.
- Bak 3 spiegeleieren. Meng de sausmix met 2 el water en 6 el mayonaise.
- Verdeel de rijst over de kommen. Leg de groenten op de rijst: peen julienne, edamame bonen, radijs (in plakjes), komkommer (in plakjes) en avocado (in plakken). Leg op iedere kom ook een spiegelei.
- Verdeel de saus en de bosui (ringen) erover en bestrooi met de toppingmix.
Link Poké Bowl | Knorr