Groenten smaken werelds!

Groenten smaken werelds!

Haal de wereld in huis met Knorr, vanuit je eigen keuken

Een beetje meer groente maakt een wereld van verschil! Onze missie blijft om consumenten meer groente en minder vlees te laten eten. Knorr helpt jou daarbij met inspiratie om groente eten makkelijker en smaakvoller te maken, voor een doordeweekse voedzame maaltijd! En zoals je van ons gewend bent, met natuurlijke ingrediënten.

De wereldgerechten zijn nu met nog meer groenten!

Wist jij dat maar slechts 6% van de Nederlanders voldoende groente eet en zoekt naar inspiratie om op een lekkere manier meer groente te eten. Bij Knorr maken wij het lekker en gemakkelijk om meer groente en minder vlees te eten. Elk vernieuwd wereldgerecht bevat nu sowieso meer dan 200-gram groente per portie. Al 80% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid!

Knorr groentekalender

Bomvol variatie

Daarnaast focussen de wereldgerechten van Knorr nu nog meer op recept en variatie inspiratie. Zo zit er bij elk wereldgerecht tenminste drie lekker variëren tips om geïnspireerd te blijven, naast het originele recept met lekker veel groente.

Blijf geïnspireerd, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Back 2 School

Beleef de wereld met Knorr, vanuit je eigen vertrouwde keuken! Een voedzame maaltijd op tafel voor elke dag met het gehele gezin? Nu nog voordeliger zijn onze wereldgerechten familieverpakking varianten, met genoeg keuze om verrast te blijven. Nieuwe keukens en gerechten ontdekken? Probeer een keer onze Knorr Wereldgerechten Foodtrips zoals de Nacho Ovenschotel, die net zo goed ingezet kan worden voor het avondeten als een lekkere snack voor tussendoor.

4-5 Persoons Wereldgerechten

Product van het jaar

De Knorr Wereldgerechten Foodtrips zijn door ruim 2.200 consumenten verkozen tot Product van het Jaar in de categorie maaltijdoplossingen! Naast de mooie beoordelingen op Aantrekkelijkheid, Innovatie en Koopintentie zijn we ook erg trots op de 7,9 op smaak. 88% heeft de Nacho Ovenschotel beoordeeld met een 7 of hoger!

Probeer nu Knorr Foodtrips!

Mexicaanse Burritos Familieverpakking

Boodschappenlijstje

  • 320 g vegan Kipstuckjes (De Vegetarische Slager)
  • 500 g champignons
  • 2 rode paprika’s
  • 1 gele paprika
  • 1 ui
  • 200 g volle kwark
  • 75 g geraspte 30+ kaas
  • Olie

Zo maak je ’t

  1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 180°C. Snij de paprika’s in dunne reepjes, de champignons in vieren en snipper de ui.
  2. Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de kipstuckjes goudbruin en gaar. Voeg de paprika, champignons en ui toe en bak nog ca. 5 min. mee.
  3. Voeg de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes doorkoken.
  4. Meng de sausmix met de kwark en 3 el water en roer goed door.
  5. Haal de wraps uit de verpakking, verpak ze in aluminiumfolie en verwarm ze 2 min. in de oven.
  6. Bestrijk de wraps met een hoeveelheid saus naar wens, schep het kipmengsel in het midden van de wraps en vouw ze dicht.
  7. Leg de dichtgevouwen wraps in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 8 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Serveer de Burrito’s en de rest van de saus apart
Mexicaanse Burrito's Family pack

Nacho ovenschotel – met lekker veel groente

Boodschappenlijstje

  • 225 g mager rundergehakt
  • 200 g spitskool
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 1 blik tomatenblokjes (à 400 g)
  • 35 g geraspte kaas
  • 125 ml magere yoghurt
  • Olie

Zo maak je ’t

  1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 200˚C. Snij de ui in halve ringen en de paprika in smalle repen. Snij de spitskool fijn.
  2. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Bak de ui en paprika ca. 2 min. mee. Voeg dan de kruidenmix samen met de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Laat het ca. 5 min. zachtjes doorkoken.
  3. Verdeel de nachochips over de bodem van een ingevette ovenschaal. Bedek ze met het gehaktmengsel en strooi de geraspte kaas erover. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 8 min. goudbruin worden.
  4. Maak ondertussen de salade; meng de yoghurt met de dressingmix. Schep dit door de spitskool. Serveer de salade samen met de Nacho Ovenschotel.
Foodtrips Nacho's