Kersttype: Kerstbal

Kersttype: Kerstbal

Kerst zonder stress, relax-mas

Eindeloos kokkerellen? Niet jouw ding. Je houdt in het dagelijks leven al genoeg ballen in de lucht. Jij gaat dit jaar voor een echt stressloze kerst, op jouw manier. Jouw receptniveau? Kant-en-klaar met een beetje van jezelf. Op deze pagina vind je alle recepten die goed bij jou passen!

Kerst inspiratie nodig?

Lang in de keuken staan is niet jouw ding. Het gaat vooral om de gezelligheid! Je hebt geen zin in stress, dus je gaat voor veilige en bekende recepten. Een beetje van jezelf, en een beetje uit de supermarkt is jouw motto. Heb jij nog wat inspiratie nodig voor dit jaar? Hier vind je makkelijke kerstrecepten die bij jou passen.

Kerstbal tafelstyling

Bij een feestelijk kerstdiner hoort ook een feestelijk gedekte tafel. En dit hoeft echt helemaal niet zo veel moeite te kosten als je misschien denkt.

  • Zet meerdere waxinelichtjes in glazen op tafel voor een gezellige sfeerverlichting.
  • Een nieuw servies aanschaffen is helemaal niet nodig: met wat er allemaal nog in je kast staat kun je ook heel snel een feestelijke tafel dekken.
  • Verspreid wat kerstdecoratie en bessentakken over de tafel, dit voegt direct een vleugje kerstsfeer toe.

 

Type: Slinger

Je vindt het leuk om kerst te vieren en er iets speciaals van te maken. Je hangt graag zelf de slingers op. Maar dat betekent niet dat je uren in de keuken wilt staan. Jij gaat dit jaar voor minimale inspanning, maximaal effect. Bekijk in het Slinger menu welke recepten bij het Slinger type passen!

Bekijk het Slinger menu

Type: Piek

Jij houdt wel van een uitdaging in de keuken en je bent van plan een uitgebreid diner in elkaar te draaien. Jij piekt met kerst! Jij gaat dit jaar voor wat meer uitdagende recepten. Bekijk in het Piek menu welke recepten bij het Piek type passen!

Bekijk het Piek menu
Kerstvoorgerechten
Kerstvoorgerechten

Van amuses tot soep

Meer starters
Kersthoofdgerechten
Kersthoofdgerechten

Hét pronkstuk van het kerstdiner

Meer inspiratie
Kerstnagerechten
Kerstnagerechten

Desserts voor een grande finale

Meer desserts
Kerstrecepten
Kerstrecepten

Doe inspiratie op en bekijk alle kerstrecepten

Alle inspiratie