Kerst woordzoeker

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Kerst woordzoeker

Daarmee maak je kans op de volgende prijs: 5x een Walra verwenpakket t.w.v. €188,-

Walra is sinds 1873 het merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Tegenwoordig kun je bij Walra naast bed- en badgoed ook terecht voor Body & Soul producten, woonaccessoires en koken & tafelen. Je maakt kans om elke dag opnieuw de ultieme zachtheid van Walra te ervaren met het heerlijke badgoed. Neem tijd voor jezelf en kom helemaal tot rust met de body & soul gift-set. Eindig de dag in alle rust en kruip heerlijk weg onder de Ellon, de flanellen dekbedovertrek zorgt voor jouw momentje van zachtheid tijdens de winter.

Inhoud verwenpakket
• Badgoed set 500 gr. antraciet – 4 washandjes, 4 gastendoekjes, 2 baddoeken en 2 douchelakens
• Giftset Balance Moments – hamamdoek wit (100×180 cm), douche- en shampoo foamers (200 ml), verzorgende handbalsem (75 ml) en zeep aan koord Lotus (100 gr.)
• Dekbedovertrek Ellon (maat naar keuze)

Bekijk de gehele collectie op walra.com

Geef de oplossingen voor 25 december door!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.