ONS ASSORTIMENT ZOUT

ONS ASSORTIMENT ZOUT

We willen het beste naar boven halen. In mensen. In eten. In het leven.

Zout is een fantastische smaakversterker die een heel gewone maaltijd in een culinaire ervaring kan veranderen. Bepalend voor de smaak van zout is de herkomst en de grootte van de zoutkorrel. Wij helpen je de beste keuze te maken met een volledig assortiment zout voor een perfecte maaltijd.

PUUR ZOUT EXTRA FIJN

De herkomst en de grootte van de zoutkorrel zijn bepalend voor de smaak. Daarom wordt JOZO-zout gekristalliseerd tot verschillende korrelgroottes. JOZO Extra fijn zout is zeer fijnkorrelig, wat garant staat voor een gelijkmatige zoutsmaak.

Meer weten

BEWUST ZOUT FIJN MET JODIUM

JOZO Bewust bevat ten minste 70% minder natrium dan gewoon tafelzout. Goed voor de gezondheid – kalium en een beperkte inname van natrium helpen je bloeddruk op een normaal niveau te houden. Kalium draagt bovendien bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren. JOZO LIGHT bevat ten minste 70% minder natrium dan gewoon tafelzout. Een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl worden aangeraden.

Meer weten

ZOUT & PEPER

JOZO zout en peper geeft je een makkelijke keuze door zout en peper voor te mengen in één shakerdoos. En het heeft kleine korrels die gemakkelijk worden opgelost en smaken combineren. JOZO Peper extra grof is een geweldige aanvulling op onze collectie. Gebruik het in je pepermolen en voeg een lekker pitje toe aan je maaltijd.

Meer weten

ZEEZOUT FIJN

JOZO zeezout wordt gewonnen uit zoutpannen met behulp van oude technieken van verdamping door zon en wind, waarna het wordt gewassen, gedroogd en gezeefd. Het is rijk aan mineralen en sporenelementen, wat het zout een mildere smaak geeft.

Meer weten