Iglo

Iglo

Zet snel een lekkere en voedzame maaltijd op tafel!

Staat er vanavond vis met groenten op het menu? Of kies je voor een van onze lekkere makkelijke en voedzame (vegetarische) maaltijden? Alle ingrediënten worden vers vanaf het land of de zee ingevroren zodat de smaak en versheid optimaal bewaard blijven. Probeer nu ons ruime assortiment aan heerlijke diepvries producten.

Iglo Spinazie: verser dan vers

Vaak wordt gedacht dat spinazie uit het vriesvak minder gezond is dan groenten die ‘vers’ in een zak zitten. Het tegendeel is echter waar! Na de oogst verliezen groenten namelijk razendsnel hun vitamines. Iglo Spinazie is verser dan vers doordat het direct na de oogst wordt ingevroren. Zodra de spinazie is ingevroren staat de tijd als het ware stil en behouden wij daarmee zoveel mogelijk vitamines en smaak. Iglo Spinazie is dan ook rijk aan vitamine A en bevat onder andere calcium en ijzer. Diepvriesspinazie is dus een supergroente: het is gezond, je maakt het snel klaar en je kunt er eindeloos mee combineren en variëren.

Wat dacht je bijvoorbeeld van pasta met kip of zalm met spinazie á la crème of een spinazietaart? Zo kom je makkelijk aan de aanbevolen 250 gram groenten per dag!

Vis voor de toekomst

We zijn er trots op dat 100% van de wild gevangen vis die we gebruiken MSC-gecertificeerd is. Dit betekent dat wij onze vis verantwoord vangen zodat toekomstige generaties ook kunnen genieten van vis. We zijn dan ook de grootste gebruiker van het MSC Ecolabel wereldwijd. Dus wanneer je onze vis kiest, kies je voor snel diepgevroren en duurzaam gevangen verse vis. Zo worden onze heerlijke Iglo Oven Lekkerbekjes onder andere gevangen in het Noordwestelijke deel van de Stille Oceaan.

Wil jij meer weten over de herkomst van jouw vis, neem dan een kijkje op onze vis tracker en kom aan boord!

Een lekkere maaltijd met verse ingrediënten

Met de diepvriesmaaltijden van Iglo heb je altijd wat lekkers en voedzaams in huis. Binnen 10 minuten heb jij een complete, lekkere en rijk gevulde maaltijd op tafel staan. Wij bereiden onze maaltijden met veel zorg, om jou de beste kwaliteit te kunnen bieden. Dit doen we door al onze ingrediënten snel en vakkundig diep te vriezen. Zo blijven de ingrediënten vers en behouden we zoveel mogelijk vitamines. Onze maaltijden bevatten alleen ingrediënten die je in jouw eigen keuken ook gebruikt en worden bereidt zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Dus ben jij opzoek naar een kant-en-klaar maaltijd die vers en lekker is, probeer dan onze Roerbak Sensatie Ravioli of onze Ping & Klaar Gegrilde Kipfilet!

Nieuw: ons vega lekkere Green Cuisine assortiment!

Met een heerlijk assortiment aan vegetarische producten vol plantaardige eiwitten biedt Iglo Green Cuisine de optie om een dagje minder vlees te eten. Er valt genoeg te kiezen: van onweerstaanbare Nuggets, een heerlijke Vegetarische Burger tot knapperige Veggie Sticks. Makkelijk en snel, maar vooral ook voedzaam én erg lekker!

Krijg je ook trek? Je vindt ons Green Cuisine assortiment in het vriesvak.

Exotische oven visburger met mango-koriander-chili salsa

Bekijk recept

Risotto met Spinazie en Kip

Bekijk recept

Taco’s met lekkerbekjes

Bekijk het recept

Italiaanse pasta met groente

Bekijk recept