Februari 2024

Februari 2024

Hollands Glorie

Het nieuwe Boodschappen magazine ligt weer voor je klaar bij je supermarkt, bomvol lekkere en gezonde recepten én helemaal gratis!

Van Limburgse vlaai tot Groninger mosterdsoep. Iedere provincie heeft zo zijn eigen specialiteit. In dit nummer Hollands Glorie nemen we mee op foodtour door de 12 provincies. Ook in dit magazine: lekkere Hollandse recepten voor doordeweeks. En gerechten uit de nieuwe Nederlandse keuken smaken heel goed zonder vlees. Verder staan er een heleboel lekkere en verrassende recepten in met boerenkool. Ga jij ze proberen?

Haal het magazine nu in jouw supermarkt en laat je inspireren.

RECEPT VAN DE DAG

Sticky sinaasappelkip met sesam en paksoi

star black star black star black star black star black
boodschappen magazine

Wat eten we vanavond: koken zonder poespas

Bij Boodschappen vind je de lekkerste recepten die snel klaar zijn én die antwoord geven op de vraag: ‘wat eten we vanavond?’ Het is namelijk best een klus om iedere avond weer iets te bedenken om te koken. We hebben het druk! Werk, sport, hobby’s, vrienden, familie. Heb je nog wel tijd om te bedenken: wat te eten vanavond? Geen nood, wij helpen je!

Ben je uitgekeken op je standaard recepten? Je vindt hier wat je zoekt. Snelle recepten die in 20 minuten klaar zijn bijvoorbeeld. Ontdek hier elke dag een lekker en makkelijk recept en laat je inspireren voor het avondeten. Of je nu zin hebt in ontbijt, lunch, borrel, diner of juist een vegetarische maaltijd? Wij maken het makkelijk voor je en zetten alle lekkere recepten voor je op een rij. Heb je toch meer zin in een vullende maaltijdsoep, een frisse salade, een lekker pastagerecht of een recept met vis of vlees. Of een lekker ovengerecht dat je zo de oven inschuift. Geen probleem, bij Boodschappen vind je dus altijd het juiste recept. Makkelijk, snel en lekker!

Alle Boodschappen recepten