HiPRO

Hoog in proteïne, zonder toegevoegde suikers

Level-up met HiPRO! HiPRO is hét nieuwe zuivelmerk van Danone met producten hoog in proteïne. Daarbij bevatten alle producten geen toegevoegde suikers. Werk samen met ons aan jouw doelen om de beste versie van jezelf te worden. Voor iedere sporter van elk niveau. Perfect na een intensieve work-out!

HiPRO drinks

HiPRO verse drinks bevatten 25g proteïne per flesje en zonder toegevoegde suikers. De drinks zijn verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken, zoals aardbei-framboos, cookie en mango! Makkelijk voor onderweg of direct na het sporten!

HiPRO skyr-stijl cups

HiPRO skyr-stijl is een stevige skyr in de smaak bosbessen of pindakaas-banaan. De cups bevatten 15g proteïne per cupje en 0% vet. Ideaal voor tussendoor of na het sporten.

HiPRO skyr-stijl

Skyr-stijl in een grote pot! Perfect voor thuis om je dag mee te starten, zo begin jij je dag boordevol eiwitten. Verkrijgbaar in de smaken vanille en aardbei. Lekker met vers fruit en ontbijtgranen.

HiPRO Mousse

Nieuw van HiPRO is de chocolate mousse! Deze luchtige mousse is verkrijgbaar in de smaken ‘dark chocolate’ en ‘salted caramel’. Daarnaast bevat één pot maarliefst 20g proteïne! Verwen jezelf met deze heerlijke mousse en werk tegelijk aan jouw doelen.