Hellmann’s

Hellmann’s

World’s number 1 mayo

Meer dan 100 jaar geleden opende Richard Hellmann een deli in New York City. Het was zijn vrouw die vervolgens het mayonaise recept ontwikkelde en hier de karakteriserende blauwe strik omheen wikkelde. Ruim een eeuw later, is het merk ‘s Werelds nummer 1 mayonaise merk. Laat je inspireren door de lekkerste recepten met Hellmann’s.

The veggie potato burger

The Veggie potato burger, een lekkere burger met courgette, paprika, asperges en tomaten afgetopt met heerlijke zoete walnoten en romige Hellmann’s.

Ga naar het recept

Tonijn salade

Deze klassieke tonijn salade is een echte klassieker waar je nooit aan moet sleutelen. Het perfecte recept voor de authentieke tonijnsalade!

Ga naar het recept

Club Sandwich

Dé originele club sandwich. De Hellmann’s Club is ideaal om met je partner te delen na een potje tennis, maar ook heerlijk als tussendoortje voor de volgende meeting.

Ga naar het recept

The classic burger

Deze ‘the Classic’ Burger stamt uit de tijd dat een broodje hamburger nog gewoon bestond uit rundvlees, tomaat, ui, augurk, ketchup en/of mayonnaise.

Ga naar het recept

Hellmann's real squeeze

Trakteer jezelf op ‘s werelds favoriete mayonaise! Breng met de onmiskenbare smaak van Hellmann’s het beste in je salade, hamburger of broodje naar boven. Hellmann’s mayonaise werd meer dan 100 jaar geleden door Richard Hellmann gecreëerd in zijn delicatessezaak in New York. De beste producten kenmerkte hij door een blauw lint om de pot te binden. Dit blauwe lint vind je nog steeds terug op ons etiket. Het staat voor onze voortdurende zorg voor de beste kwaliteitsproducten. Vandaag wordt Hellmann’s mayonaise nog steeds gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, zoals vrije-uitloopeieren en duurzame olie. Onze Hellmann’s Real is een natuurlijke bron van Omega 3 en geschikt voor vegetariërs.
Bevat: kippenei