Texels Speciaalbier

Op z’n Texels

Onder de Waddenlucht, midden tussen de uitgestrekte groene weiden aan de rand van natuurgebied ‘De Hoge Berg’ staat de voormalige zuivelfabriek van Oudeschild. Waar vroeger kaas werd gemaakt, glanzen nu de koperen brouwketels. Het hart van een brouwerij waar bijzonder Texels bier zijn oorsprong vindt.

Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe is een bovengistend donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten. Dit speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe is een bier dat bij ieder seizoen past. Een bier puur, robuust en recht door zee, net als Texel zelf.

Skuumkoppe 0.0

Je vertrouwde Skuumkoppe, nu ook alcoholvrij! Karaktervol donker tarwebier met hints van karamel en abrikoos en een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe 0.0 combineert mooi met lichte gerechten, zoals gevogelte, salades,visgerechten, of een Texels schapenkaasje. Geniet van dit bier op elk moment!

Skiller Wit

Texels Skiller Wit is een witbier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten. Door zijn volle smaak en hints van citrus en kruiden is dit speciaalbier een zalige dorstlesser, op ieder moment en in ieder seizoen. Skiller Wit is vernoemd naar het vissersdorp Oudeschild, de plaats waar onze brouwerij is gevestigd.

Zeebries Blond

Texels Zeebries Blond is een heerlijk eigenzinnig blond bier met een typisch Texelse twist, dankzij de pure ingrediënten en het vleugje zeevenkel. Dat geeft dit bier een aromatisch, zacht kruidig accent. Geniet, en waan je op het Texelse strand met een heerlijk verfrissend zeebriesje.