Heineken Silver: Extra fresh, for real

Heineken Silver: Extra fresh, for real

Extra verfrissend. Gelagerd op -1°C.

Extra verfrissend

Maak kennis met een nieuwe vorm van verfrissing. Het lichte, easy-going biertje heeft de kenmerkende smaak van Heineken®, maar nu nóg verfrissender met 4% alcohol . Heineken® Silver wordt tijdens het brouwen gelagerd op een ijskoude temperatuur van -1° Celsius. Dit geeft het de tijd om gekoeld een fris en gebalanceerd biertje te vormen met een subtiele afdronk.

Hoe Heineken® Silver gebrouwen wordt

Heineken Silver is een goudgele lager met 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met het unieke Heineken A-gist. Dit gist creëert de verfrissende, volle smaak en typerende fruittonen. Anders dan de originele Heineken wordt Heineken Silver  gelagerd op een ijskoude temperatuur van -1° Celsius met de kenmerkende verfrissende smaak van Heineken®. Dit zorgt voor een extra verfrissende, gebalanceerde smaak met subtiele afdronk. Geniet nu nog meer van een gekoeld biertje van de tap samen met je vrienden.

Brengt mensen samen

De zachte, toegankelijke smaak van Heineken® Silver past perfect bij de ongecompliceerde, echte momenten met je vrienden. Dus geniet van de extra verfrissende smaak van Heineken Silver met elkaar op ieder moment dat het jou uitkomt.