DESPERADOS

FRESH TASTE WITH A KICK!

28 jaar geleden hebben we geschiedenis geschreven met Desperados door bier te brouwen met agave spirit. Het resultaat was een heerlijk verfrissend bier met een kick! Tegenwoordig hebben we ons assortiment uitgebreid met onder andere twee op cocktails geïnspireerde smaken, namelijk Desperados Mojito & Desperados Strawberry Margarita, Desperados Lime en een non-alcoholische variant Desperados Virgin 0.0%. Of je nu op zoek bent naar een verfrissend drankje voor een feestje of gewoon wilt ontspannen met je vrienden, Desperados heeft voor elk wat wils!

Desperados Strawberry Margarita

De nieuwste variant van Desperados met de friszoete smaak van aardbei en limoen. Geïnspireerd op de beroemde Strawberry Margarita cocktail en met de kick die je van Desperados gewend bent!
Dit bier bevat 3% alcohol, lekker voor op feestjes overdag of als het startpunt van de avond!

Desperados Virgin 0.0%

Desperados Virgin 0.0% is een alcoholvrij bier met een unieke en heerlijke smaak. Het combineert de verfrissende smaak van citrus met de kenmerkende kick van Desperados, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een smaakvolle en verfrissende drank zonder alcohol.

Desperados Original

Desperados is bier verrijkt met agave spirit wat zorgt voor een unieke smaakervaring. Het combineert de bitterheid van bier met de zoete kick van agave spirit, wat resulteert in een verfrissende smaak met kruidige en citroenachtige tonen. Hét ultieme drankje met een kick om je avond een extra boost te geven!