Heerlijk thuis

Heerlijk thuis

De lekkerste recepten voor thuis

Nu het volop herfst is, heb je eindelijk een excuus om jezelf helemaal te laten gaan met alles wat het najaar zo fijn maakt! Kaarsjes aan en onder een warm dekentje op de bank. Maar waar we nog blijer van worden zijn alle heerlijke herfstige geuren en smaken die uit de keuken komen. Een appeltaart met lekker veel kaneel, maar ook de Sinterklaas-periode staat weer voor de deur. En doordeweeks? Dan maak je een traybake met herfstgroenten. Lekker makkelijk van de bakplaat. Bekijk het magazine hier.

Eén pan & één plaat

Ben jij het kooktype: ‘weinig- moeite-veel-effect’ én weinig afwas? Dan zijn deze recepten perfect voor jou. Je maakt al deze complete maaltijden namelijk maar in één pan of op één bakplaat. Alle ingrediënten in de pan – of op de bakplaat – even geduld hebben en je kunt zo aan tafel. Als dat geen kookgemak is!

Alle traybake recepten

Alles met zoete aardappel

Bij lekker thuis zijn en uitgebreid koken past de aardappel heel goed. Met dit basisingrediënt kun je al heel veel kanten op, maar wanneer je die aardappel dan ook nog eens vervangt door een zoete aardappel zijn de mogelijkheden helemaal eindeloos.

Alle recepten met zoete aardappel

Hartige ontbijtjes

Uitgebreid ontbijten in het weekend kan ook verrassend hartig! Met deze speciale gerechten maak je er echt een feest van op zaterdag- of zondagochtend. Wat dacht je van een hartige wafel, pantosti, hartige ontbijtbowl of een bagel? Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus mag je af en toe best uitpakken. Met deze recepten kun je alle kanten op.

Alle ontbijtrecepten

Hartige pannenkoeken

Met pannenkoeken kun je natuurlijk de zoete kant op, maar ook hartig zijn ze een groot succes. Ga mee aan de bak met deze gevulde pannenkoeken voor een bijzondere maaltijd zonder vlees. Wat dacht je van een pannenkoek Mexican of Griekse style? Of een gevulde roze bietenpannenkoek. Lekker, en weer eens wat anders.

Alle pannenkoeken recepten

Combineer je drank met gebak

Wat is er nog beter dan een lekker drankje om mee op te warmen bij guur weer? Een drankje met bijpassend lekkers natuurlijk! En deze kruidige combinaties passen zich door de verwarmende specerijen ook nog eens helemaal aan elkaar aan.

Alle warme dranken recepten

Sinterklaas

Het sinterklaasfeest is niet compleet zonder de vertrouwde banketletter met amandelspijs. Maar onze andere smaakvolle letters zijn ook zeker het proberen waard! Maak pakjesavond nóg gezelliger met lekker eten erbij. Met deze sint-recepten kom je helemaal in de stemming voor het heerlijk avondje.

Alle Sint recepten