Nieuw! Knorr Groentepasta’s

Nieuw! Knorr Groentepasta’s

Met Knorr Groentepasta’s voeg je op een heel eenvoudige en lekkere manier een beetje meer groente toe aan je maaltijd. De Groentepasta’s zijn namelijk gemaakt met 30% groente en 100% natuurlijke ingrediënten. En omdat het dezelfde smaak en structuur heeft als ‘gewone’ pasta, vindt iedereen het lekker.

Knorr Tomaten Penne

Probeer nu

Knorr Tomaten Spaghetti

Probeer nu

Knorr Spinazie Penne

Probeer nu

Knorr Spinazie Spaghetti

Probeer nu

Pasta Bolognese met Tomaten Spaghetti

Ingrediënten

  • 300 gram Knorr Tomaten Spaghetti
  • 250 gram gehakt
  • 1 wortel
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 700 ml passata
  • 2 theelepels gedroogde oregano
  • 2 Knorr Groentebouillon tabletten
  • Toevoeging: verse basilicum en geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Bak het vlees bruin in een koekenpan.
  • Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Voeg dit toe aan het vlees en bak het mee.
  • Was de wortel, paprika en courgette en snijd ze in kleine blokjes. Voeg dit toe aan het vlees en bak het mee.
  • Voeg de tomatensaus toe en kruid de Bolognesesaus met de bouillonblokjes en oregano. Laat de saus minimaal 10 minuten zacht doorkoken. Hoe langer, hoe smaakvoller de saus.
  • Serveer je pasta Bolognese met Parmezaanse kaas en mogelijk wat verse basilicum.

Tips

Ook lekker met Knorr Spinazie Spaghetti

Bekijk het recept

Pasta Pesto met Tomaten Penne

Ingredienten

300 gram Knorr Tomaten Penne

Olijfolie

1 gesneden ui

1 kleine courgette gehalveerd en dun gesneden

1 kleine aubergine gehalveerd en dun gesneden

1 paprika ontlijst en gesneden

250 gram cherrytomaten gehalveerd

1 pot pesto

snufje zout

snufje peper

Bereiding

Bereid de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Als de pasta klaar is, bewaar dan 125 ml kookvocht bij het afgieten. Snijd ondertussen de groenten.

Voeg olijfolie toe aan een grote koekenpan en zet op middelhoog vuur. Als de olie heet is, voeg de ui en aubergine toe en bak voor 5 minuten. Voeg de courgette, paprika en tomaat toe en kruid met zout en zwarte peper. Fruit alles nog 5-8 minuten. Zet apart totdat de pasta klaar is met koken.

Plaats de pan met groenten terug op laag vuur, voeg de pasta, pesto en 125 ml bewaard kookvocht toe. Voeg meer water toe om de gewenste dikte van de pesto te bereiken en blijf doorroeren. Proef en voeg eventueel meer kruiden toe, garneer met Parmezaanse kaas of verse basilicum blaadjes indien gewenst.

Tips

Ook lekker met Knorr Spinazie Penne

Bekijk het recept