Maak van elk moment, een borrelmoment!

Maak van elk moment, een borrelmoment!

Ontdek de nieuwste producten en rijke geschiedenis van 200 jaar Duyvis®

Duyvis® nootjes, al eeuwenlang een Nederlandse trots

Het verhaal van Duyvis® begint in de Zaanstreek, waar Teewis Duyvis in 1806 met zijn oliemolen veevoer maakt. Naast veevoer maakt Teeuwis ook sauzen en oliën. De molen gaat van generatie op generatie over en in 1961 start de familie Duyvis met de verkoop van zakjes pinda’s, amandelen, cashewnoten, gemengde noten en studentenhaver. Inmiddels, na meer dan 200 jaar Duyvis®, is de firma Nederlands bekendste fabrikant van pinda’s, noten, snacks en droge sausmixen, en daar zijn we trots op!

Een nieuwe borrelfavoriet

Op zoek naar de perfecte snack om je borrel wat pit te geven? Bij Duyvis® zeggen we: Why nut? Duyvis Strong® zijn de nieuwste nootjes in krokant jasje van Duyvis®. Pittige nootjes met de echte Duyvis® crunch die perfect passen bij bier. Duyvis Strong® komt in 3 heerlijke, nieuwe smaken van medium pittig tot extra pittig: Chili & Lime, Wasabi en Jalapeno & Cheese. Durf jij het aan? Vanaf september is de Duyvis® Strong campagne te zien op TV, online en op de winkelvloer. Geen 18, geen alcohol.

Minder vet, net zo knapperig*

Heb jij deze ster binnen ons assortiment al geproefd? Duyvis® Oven Baked zijn nootjes in het welbekende krokante jasje van Duyvis®. Dankzij de unieke oven geroosterde technologie, brengen we borrelnootjes die heerlijk knapperig zijn, maar 30% minder vet* bevatten om zo aan de vraag naar gezondere snacks te beantwoorden. Duyvis® Oven Baked komt in de 2 heerlijke, nieuwe smaken Smoked Paprika en Sundried Tomato and Herbs.

*T.o.v. gewone Duyvis Borrelnootjes® & Tijgernootjes®

Een vleugje Duyvis® bij je ontbijt

Bij Duyvis® dromen we al meer dan 200 jaar van pinda’s. Dus toen het idee ontstond om onze expertise om te zetten in een crunchy pindakaas, antwoordden we ‘Why nut’? Daarom introduceren we Duyvis That’s Peanut Butter®! Een heerlijk smeuïge pindakaas met de bekende Duyvis® crunch. Verkrijgbaar in de varianten 100% Peanuts en Sweet & Salty, een verrassende caramel-honingsmaak met een vleugje zout. Allebei de varianten zijn gemaakt zonder palmolie.

Een vrolijke noot van Ruben

Dit jaar heeft Duyvis® de nieuwe Why Nut?-campagne gelanceerd, dit keer met Ruben van der Meer als brand ambassador en partycrasher die aangeeft dat het ‘Tijd voor een vrolijke noot’ is. Ruben van der Meer vertegenwoordigt de lol van Duyvis® en hij kan vertellen waarom Duyvis® de nummer 1 in crunch en smaak is. Hij valt letterlijk met de deur in huis en vanaf moment één is het feest. Je kunt Ruben terugvinden in de supermarkt, online en op tv.

Duyvis® op je borrelplank!

Recept – Italiaanse borrelplank met Duyvis® nootjes

Duyvis® nootjes zijn naast goed gezelschap en een lekker drankje het ideale ingrediënt voor bij de borrel. Door de veelzijdigheid van onze nootjes combineer je ze eenvoudig met andere hapjes en stel je zo jouw favoriete borrelplank samen. Bekijk hieronder wat inspiratie en ga bijvoorbeeld voor een borrelmoment in Italiaanse sferen, salute!

Deze aperitivo maak je eenvoudig zelf en is heerlijk met een Italiaanse bubbel of een fris biertje, het perfecte begin van je vrijdagavond! Verzamel al je lievelingshapjes en serveer ze op een rustieke houten plank.

Voor deze Italiaanse plank beginnen we met het maken van de caprese-prikkers. Scheur hiervoor grotere basilicumblaadjes in kleinere stukjes. Rijg de mozzarellabolletjes, basilicumblaadjes en snoeptomaatjes aan de partyprikkers. De prikkers kun je in een kommetje op de plank zetten.

Hierna gaan we de plank verder aankleden met zoete pepers gevuld met roomkaas, groene olijven en verschillende vleeswaren zoals Parmaham. Ook een lekkere kaas mag niet ontbreken, zoals bijvoorbeeld een pittige Pecorino Romano.

Tot slot, mogen jouw favoriete Duyvis®️ Borrelnootjes of Tijgernootjes niet missen op een borrelplank. Serveer ze in een kommetje of verspreid ze losjes over de plank. Smakelijk!