Pizzabitterballen van Dr. Oetker

Pizzabitterballen van Dr. Oetker

Bitterballen voor échte pizzafans

Misschien wel jouw nieuwe favoriete bitterbal: de pizzabitterbal! In de smaken Margherita en Salami. Het geliefde hartige hapje met krokante buitenkant, nu gevuld met een heerlijke pizza margherita topping van tomaat, cheese strings en italiaanse kruiden of een pizza salami vulling van tomaat, salami, cheese strings en italiaanse kruiden. Je bereidt de Dr. Oetker pizzabitterballen heel makkelijk in de oven of airfryer (niet geschikt om te frituren). Je verwarmt de oven of airfryer voor op de aangegeven temperatuur, zorgt ervoor dat de bitterballen niet tegen elkaar aanliggen en afbakken maar. Haal deze snacks in huis voor je borrel of feestje en verras je gasten met deze bitterbal met pizzavulling. dr. Oetker pizzabitterballen, bitterballen voor echte pizzafans!

Mini pizza

Rijkelijk belegde mini-pizza’s met een lekkere, krokante bodem. Ideaal als kleine warme maaltijd. Er zitten vier mini pizza’s in een verpakking zodat je Dr. Oetker Mini Pizza altijd op voorraad hebt. In de smaken Formaggi en Salame.

Bistro baguette

Bistro Baguettes zijn knapperige pizzabroodjes vers uit de oven. Lekker als kleine warme maaltijd, lunch of als tussendoortje voor de kleine trek. Een verpakking bevat twee van deze heerlijke Franse pizzabroodjes. O.a. in de smaken Salami, Bolognese en Hawaii.

Pizzabitterballen commercial