Hoog in proteïne, zonder toevoegde suikers

Vol van smaak

Level-up met HiPRO. De producten van HiPRO zijn hoog in proteïne, bevatten geen toegevoegde suikers en zijn vol van smaak. Ideaal voor na het sporten of lekker tussendoor. Verleg grenzen, bereik doelen en word de beste versie van jezelf.

HiPRO Verse drink

HiPRO Proteïne drink is een heerlijk frisse, verse zuiveldrank en bevat 25 gram proteïne per drink, 0% vet en zonder toegevoegde suikers. Ideaal voor na het sporten of lekker tussendoor.

HiPRO Skyr stijl

HiPRO Skyr Stijl is een heerlijke eiwitrijke skyr van Danone. De cups bevatten 15g proteïne, geen toegevoegde suikers en 0% vet. Deze Skyr is beschikbaar in de heerlijk frisse maken stracciatella en aardbei.

HiPRO Kwark

De proteïne kwark van HiPRO bevat maar liefst 25g proteïne, heeft geen toegevoegde suikers en 0% vet. Geniet van een heerlijke knijp kwark in de smaken bosvruchten of banaan. Ideaal voor onderweg als tussendoortje of na het sporten.

HiPRO Mousse

Deze luchtige chocolate mousse bevat maar liefst 20g proteïne per portie en is verkrijgbaar in de smaken dark chocolate en chocloate salted caramel! Verwen jezelf met deze heerlijke mousse en werk tegelijk aan jouw doelen.